Ouders die hun kinderopvang via TisKidz geregeld hebben, geven hun gastouder gemiddeld het cijfer 9,1 in 2018. 

Specialist in kinderopvang bemiddeling
en begeleiding

TisKidz is een ervaren gastouderbureau. Sinds 2006 verzorgen wij erkende en betrouwbare gastouderopvang. Aangezien wij alleen met bijgeschoolde medewerkers werken, zijn wij KNGO-gecertificeerd.

Specialist in
kinderopvang bemiddeling
en begeleiding

TisKidz is een ervaren gastouderbureau. Sinds 2006 verzorgen wij erkende en betrouwbare gastouderopvang. Aangezien wij alleen met bijgeschoolde medewerkers werken, zijn wij KNGO-gecertificeerd..

Ouders bij TisKidz

TisKidz werkt met vraagouders en gastouders. Vraagouders zijn ouders die opvang zoeken voor hun kind(eren) omdat zij bijvoorbeeld buitenshuis werken of een opleiding volgen. Kleinschaligheid, huiselijkheid en flexibiliteit zijn de kernwoorden voor gastouderbureau TisKidz. Wij helpen u bij het vinden van het juiste opvangadres door uw wensen via ons bestand te vergelijken met een uitgebreid aanbod aan zorgvuldig geselecteerde gastouders.

Opvangtijden bij TisKidz

De opvangtijden kunnen altijd worden aangepast in overleg met de gastouder. Zo kunnen deze altijd aansluiten bij uw persoonlijke voorkeuren. Denk aan een aantal uren per dag of een aantal dagen per week. TisKidz verzorgt de opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Wij bemiddelden daartoe tussen enthousiaste gastouders en vraagouders die op zoek zijn naar een opvang met huiselijke sfeer. Een gastouder mag maximaal zes kinderen tegelijk opvangen, inclusief eventuele eigen kinderen.

Flexibiliteit bij TisKidz

Doordat gastouderopvang niet is gebonden aan openings- en sluitingstijden, biedt TisKidz een zeer flexibele mogelijkheid tot opvang. Doordat u bij ons niet per dagdeel, maar per uur betaalt, wordt de opvang een stuk goedkoper dan bij een kinderdagverblijf. Bij uitvallen van een gastouder kunt u beroep doen op een reserve-gastouder of het gastouderbureau.
 

Gastouders van TisKidz aan huis

Wanneer u bij TisKidz een gastouder zoekt die bij u aan huis komt, is dat mogelijk. Sinds 1 januari 2012 is het wel wettelijk verplicht dat dit maximaal drie dagen per week bij u thuis mag gebeuren. Daarbij dient u het minimumloon (of hoger) én acht procent vakantietoeslag te betalen, ongeacht het aantal kinderen dat gebruikmaakt van de opvang. TisKidz hanteert hiervoor als adviestarief 10,- euro voor de gastouder (inclusief de vakantietoeslag). Voor bemiddeling berekenen wij ons standaard tarief.  Voor meer informatie of een persoonlijke offerte kunt u ons altijd bereiken. Dat kan per telefoon of mail!

Tarieven TisKidz

Hieronder vindt u de adviestarieven voor 2019 (dit zijn slechts adviestarieven. De tarieven voor de onkosten en begeleidingskosten blijven gelijk).

Voor de gastouder het adviestarief per uur:

4.90 euro per uur per kind

Onkosten en begeleidingskosten voor TisKidz per uur:

1.05 euro voor het eerste kind (kind dat het vaakst wordt gebracht). (nooit meer dan € 50,- per maand) 1.05 euro voor het tweede t/m zesde kind. (nooit meer dan € 27,50 per maand)

  Wij kunnen u natuurlijk ook een op maat gemaakte offerte bieden met betrekking tot de onkosten en begleidingskosten. Wij werken met maximum tarieven! Neem hiervoor contact met ons op.

 

Contactgegevens

Bezoekadres:   
Magnesiumweg 16
8471 XM   Wolvega

LRK

Registratienummer
Landelijk Register Kinderopvang
154768200                                                                                                                   

Aangezien wij alleen met bijgeschoolde medewerkers werken, zijn wij KNGO-gecertificeerd 

                                           Keurmerk 2018

 

Contactgegevens

Bezoekadres:   
Magnesiumweg 16
8471 XM   Wolvega

LRK

Registratie nummer LandelijkRegisterKinderopvang 154768200

Keurmerk 2018
Go to top