Regio Dianne

Hallo! Mijn naam is Dianne,

Ik wist als jong meisje al precies wat ik wilde worden, Oppas / juf! Dit ben ik ook gaan doen vanaf mijn twaalfde jaar, toen ben ik begonnen als oppas, dit breidde zich steeds meer uit, ik mocht mijzelf wel de "bekende"oppas van de omgeving noemen. Toen ik mijn opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker had afgerond ben ik van start gegaan bij meerdere gezinnen als "nanny". Even later kon ik in mijn huis aan de slag als gastouder, in de tussentijd zoveel gezinnen en bekendheid opgebouwd dat ik het werk als gastouder met enorm veel plezier 5 jaar heb mogen doen. Ik was 24/7 opvang. En ik vond het een feest om alle kinderen te zien groeien, de band die je als gastouder hebt met de kinderen, maar ook met de ouders is enorm veel waard. Je bent een deel van de jonge leventjes van deze kinderen. 

Nu ben ik sinds 1,5 jaar weer nanny. En woon ik met mijn lieve vriend in Wilhelminaoord.

Wat ik belangrijk vind is dat de kinderen als ze bij mij zijn veel liefde en aandacht krijgen en het gevoel van een tweede "thuis" mogen ervaren. Ik vind het belangrijk om actief te blijven in de ontwikkeling van de kinderen. Ze de uitdagingen te geven die ze nodig hebben en ze iedere dag een feestje te geven, waarin ze vooral veel lol met elkaar en met mij mogen hebben. En wat ik zo mooi vind! Is dat er op zo'n jonge leeftijd al hechte vriendschappen ontstaan, en dat ik als gastouder / nanny dat mee mag blijven maken. 

Ik kan nog heel veel vertellen over het mooie en enorm dankbare werk als gastouder. Mijn expertise wil ik daarom ook erg graag delen met toekomstige gastouders, nanny's en ouders om hen goed te begeleiden in mijn werk als bemiddelingsmedewerkster van TisKidz.

 

Regio Dianne:
Oosterwolde, Makkinga, Donkerbroek, Fochteloo, Hoogersmilde, Smilde, Appelscha, Havelte, Wapse...


 


Contact:

Facebook TisKidz Dianne
Instagram TisKidz regio Dianne